Eindhoven Jurist - Onze Werkwijze

Cornelia_Veldman Eindhoven Jurist is een modern en zeer eigentijds rechtsbijstandbedrijf. We leveren kwalitatief hoogstaande juridische ondersteuning aan zowel bedrijven als particulieren. Eindhoven Jurist is gestart in de regio Eindhoven en daarna is het werkterrein langzaam uitgebreid naar Helmond, Den Bosch, Tilburg en Venlo. En inmiddels verleent Eindhoven Jurist ook steeds meer juridische bijstand aan zowel mensen als organisaties, die niet binnen het oorspronkelijke werkgebied zijn gevestigd. Dat vinden wij een prima zaak. Want het recht moet wat ons betreft altijd en overal kunnen zegevieren.

Steeds meer conflicten monden uit in een gerechtelijke procedure. We leven in een maatschappij, waarin voortdurend een beroep wordt gedaan op externe deskundigen om recht te spreken. Eindhoven Jurist helpt u in uw zoektocht naar goede, ervaren juridische bijstand. Wij hebben namelijk in heel veel soorten rechtszaken ervaring opgedaan. U profiteert daarvan. Maar vaak is niet procederen beter voor uw portemonnee en uw gemoedsrust. Wanneer wij een zaak niet kansrijk achten, raden we u dan ook verdere stappen af.

Eindhoven Jurist levert kwalitiatief bijzonder gedegen werk, maar rekent daarvoor veel lagere tarieven dan de gemiddelde advocaat. Wij vinden dat juridische hulp voor iedereen betaalbaar moet zijn en blijven. Daarom zijn onze tarieven zeer scherp. Eindhoven Jurist werkt met lage overheadkosten. Wij houden niet van dure panden en prijzige bolides. Uiteindelijk is het alleen het resultaat van uw zaak, dat telt. Daar willen we u dan ook graag bij helpen, want dat zien we als onze enige opdracht. En dus niet het opwaarderen van ons pand, wagenpark of salaris.

Eindhoven Jurist werkt op een voor sommige collega's misschien ietwat minder gebruikelijke wijze. We proberen vooraf een inschatting te maken van de kosten, die voor uw zaak moeten worden gemaakt. En tussentijds wordt u dan voortdurend op de hoogte gehouden van de vorderingen en de invulling van dat overeengekomen budget. U komt dus achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan. Want op zo'n manier willen we in geen geval werken. Wij zijn namelijk Eindhoven Jurist: we bieden vooraf duidelijkheid. Wel zo prettig.

Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten, opdrachtbevestigingen en offertes zijn de algemene voorwaarden van Eindhoven Jurist van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK en ook hieronder na te lezen. Onze klanten verklaren automatisch deze algemene voorwaarden te hebben ontvangen en akkoord te gaan met de inhoud ervan.
Lees onze algemene voorwaarden

Copyright

Eindhoven Jurist behoudt zich ten aanzien van alle op deze website geplaatste content het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Om die reden is (gedeeltelijke) openbaarmaking, verspreiding en/of verveelvoudiging van tekst-, audio- dan wel beeldcontent afkomstig van deze website, zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Eindhoven Jurist, niet toegestaan.

Disclaimer

Vorm en inhoud van deze website zijn door Eindhoven Jurist met uiterste zorgvuldigheid gekozen. Indien deze website (deels) niet naar behoren functioneert en/of gegevens op deze website onjuist of onvolledig zijn, kunnen noch Eindhoven Jurist noch webdesigner Benul dB aansprakelijk worden gesteld voor de (in)directe schade, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Contactgegevens

 • Telefoon:
  +31 (0)40 - 24680 78

 • Email:
  info@eindhovenjurist.nl

 • Correspondentie-adres:
  Eindhoven Jurist
  Postbus 565
  5600 AN Eindhoven